Godkänd bilverstad

Bilverkstad i Bäckebol / Göteborg

OKQ8 erbjuder allt från bilservice och avancerade bilreparationer till enklare hjälp vid Drop in.

Du är varmt välkommen in till din OKQ8 bilverkstad med din BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo eller Mercedes mfl. när du behöver lämna bilen i trygga händer. Just nu! 50% rabatt på arbetskostnaden i samband med service eller reparation! Erbjudandet gäller begränsad tid och kan inte kombineras med andra erbjudanden! Boka tid redan idag HÄR

Kontakta oss
bilservice Göteborg utmed E6 med dropin

Bilservice med 50% rabatt

Oljebyte och filterbyte är avgörande för att förhindra slitage på bilens motor. Vid vårt intervallservice tar vi hand om din bil och följer biltillverkarens specifika servicechema för optimal prestanda.

bilrep Göteborg utmed E6 med dropin

Bilreparationer med 50% rabatt

OKQ8 erbjuder samma service, felsökning och reparation för din bil som märkesverkstaden. Vi använder avancerade testinstrument för att hantera felsökning och reparation av komplexa system. Välkommen till vår bilverkstad i Göteborg, endast 5 minuter från city!

acservice Göteborg utmed E6 med dropin

AC-service fr. 1495 kr

Vi är en certifierad bilverkstad för AC-service och AC-reparation, där vi felsöker, servar och byter ut nödvändiga reservdelar. Misstänker du att din AC inte fungerar som den ska? Kontakta OKQ8, så hjälper vi dig!

bromservice Göteborg utmed E6 med dropin

Bromsservice med 50% rabatt

Behöver du hjälp med bromsbyte eller bromsreparation i Göteborg? Vi erbjuder kostnadsfria prisförslag och funktionsgaranti på reservdelarna. Vi säkerställer effektiva bromssystem och utför tjänster som byte av bromsskivor eller bromsklossar.

kamremsbyte Göteborg utmed E6 med dropin

Kamremsbyte med 50% rabatt

Vi är din bilverkstad för kamremsbyte i Göteborg med mångårig erfarenhet av att hantera olika bilmotorer. Att byta kamrem i tid är avgörande för att undvika risken att den går sönder.

däckverkstad Göteborg utmed E6 med dropin

Däckverkstad Göteborg/Bäckebol

Däcksbyte i Göteborg/Bäckebol? Besök vår drop-in dag för snabb och smidig service. Vi assisterar med däckskifte, däckhotell och nya däck. Vid behov av däckbyte erbjuder OKQ8 snabb och enkel service. Välkommen!

Ring oss på  031 - 23 22 19 så bokar vi direkt.

Boka tid för däckbyte

Varför ska du anlita OKQ8 verkstad Bäckebol?

Här har vi listat några av fördelarna med att lämna in bilen i vår erfarna verkstad. 

Maximal flexibilitet för Din hektiska vardag

Hos OKQ8 Bilverkstad Bäckebol förstår vi att tiden är värdefull. Därför erbjuder vi drop-in service som möjliggör maximal flexibilitet för dig. Oavsett om det gäller en hastig oljebyte, däckbyte, eller en snabbkontroll, kan du lita på att vi står redo att hjälpa dig utan förbokad tid. Detta innebär att du kan få din bil servad när det passar dig bäst, utan onödig väntetid eller fördröjningar.

Transparenta priser utan överraskningar

Innan vi påbörjar något arbete, erbjuder vi alltid en gratis prisförfrågan. Detta steg säkerställer att du som kund vet exakt vad som behöver göras och vad det kommer att kosta. Vi strävar efter fullständig transparens i våra prissättningar, vilket betyder att du aldrig kommer att stöta på dolda avgifter eller oväntade kostnader. Vår prisförfråganstjänst är utformad för att ge dig sinnesro och möjligheten att fatta välgrundade beslut om din bils servicebehov.

Din trygghet är vår största Prioritet

På OKQ8 Bilverkstad Bäckebol sätter vi kvalitet främst. Det är därför vi erbjuder garanti på allt arbete vi utför. Vår garanti täcker både reservdelarna vi använder och själva arbetskostnaden. Detta betyder att du kan känna dig trygg med att din bil är i goda händer, och om något mot förmodan inte skulle vara till din fulla belåtenhet, åtgärdar vi det utan extra kostnad för dig. Vår garanti är vårt löfte om ett jobb väl utfört, med din bilens bästa i åtanke.