Hjulinställning i Bäckebol / Göteborg

Vi har erfaren tekniker avseende hjulinställning i vår däckverkstad. På OKQ8 Bäckebol i Göteborg erbjuder vi professionell hjulinställning med fokus på kvalitet och noggrannhet. Besök oss eller ring idag! Du är varmt välkommen in till din OKQ8 Bäckebol med din BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo eller Mercedes mfl. när du behöver lämna bilen i trygga händer. Just nu! Kampanj & enhetspris 1295 kr inkl arbetskostnaden för en fyrhjulinställning! Erbjudandet gäller begränsad tid och kan inte kombineras med andra erbjudanden! Boka tid redan idag HÄR

Boka en hjulinställning för 1295 kr

Boka Hjulinställning idag 1295 kr

Välkommen till OKQ8 Bilverkstad Bäckebol – din expert på hjulinställning i Göteborg. Med vår toppmoderna teknik och erfarna tekniker säkerställer vi att ditt fordon alltid kör rakt och effektivt, vilket förlänger livslängden på dina däck och förbättrar din körupplevelse.

Besök vår drop-in dag för snabb och smidig service. Vi assisterar med däckskifte, däckhotell och nya däck. Vid behov av däckbyte erbjuder OKQ8 snabb och enkel service. Välkommen!

Ring oss på  031 - 23 22 19 så bokar vi direkt.

Boka tid för hjuliställning

Varför är Hjulinställning Viktigt?

En korrekt hjulinställning är avgörande för både din säkerhet och din bils prestanda. Det minskar däckslitage, sparar bränsle och förhindrar att bilen drar åt sidan. På OKQ8 Bilverkstad Bäckebol använder vi avancerad teknologi för att utföra noggranna hjulinställningar, oavsett bilmodell.

Vårt Engagemang för Din Säkerhet och Komfort

Vårt team på OKQ8 Bilverkstad Bäckebol är specialutbildat för att hantera alla aspekter av hjulinställning. Vi ser till att alla vinklar – camber, caster, och tå-in/tå-out – är korrekt justerade för att maximera din bils prestanda och säkerhet.

Vi svarar på dom vanligaste frågorna gällande hjulinställning

Här har vi listat svaren på några av de vanligaste frågorna gällande hjulinställning.