Transportbilsverkstad hos OKQ8 Bäckebol

Välkommen till OKQ8 Bäckebol i Göteborg, där vi har lång erfarnhet av service & reparationer av transportbilar & taxibilar. Transportbilsverkstad i Göteborg som vet att bilen måsta rulla och verkstadsbesöket måste ta kort tid och utföras med klass. Hör av dig till oss idag för reparation och service av din arbetsbil, lätta lastbil, skåpbil eller taxibil. Boka online. Oavsett om det handlar om en enkel servicekontroll eller mer omfattande felsökning med reparation, är vårt mål att du ska kunna lita på ditt arbetsfordon i vardagen. Vi servar Iveco, Ford, Fiat, Citroën, Peugeot, Renault, Toyota, VW och MB mfl.  Just nu! 50% rabatt på arbetskostnaden i samband med service eller reparation! Erbjudandet gäller begränsad tid och kan inte kombineras med andra erbjudanden! Boka tid redan idag HÄR

Gör en gratis prisförfrågan

Varför ska du välja OKQ8 Bäckebol för transportbilsservice?

Vi är en märkesoberoende lastbilsverkstad och hjälper dig med din bil vid problem eller serviceintervaller, alltid med 2 års garanti på delar och arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig, alternativt kan du boka en service nedan och få priset direkt. Välkommen in till oss – Vi tar hand om din transportbil eller lätta lastbil.

Ring oss på  031 - 23 22 19 så bokar vi direkt.

Boka tid för ditt arbetsfordon

Inspektion och Service

Regelbunden service är nyckeln till en långvarig och säker släpkärra. Vi kontrollerar alla viktiga komponenter, inklusive däck, belysning och bromsar.

Reparationer

Från små justeringar till större reparationer, vårt team hanterar det mesta med precision och omsorg.

Reservdelar och Tillbehör

Vi använder endast kvalitetsdelar för att garantera hållbarhet och prestanda för din släpvagn.