Byte av Bilbatteri i Bäckebol / Göteborg

Om ditt bilbatteri inte längre presterar som det ska eller om du märker att det börjar visa tecken på att behöva bytas, är OKQ8 Bilverkstad i Bäckebol här för att hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av bilbatterier och kan hjälpa dig både med kontroll av ditt gamla batteri eller byte till nytt, så att du snabbt kan fortsätta köra tryggt på Göteborgs gator och i dess omgivningar. Just nu! 495 kr på arbetskostnaden för batteribytet, kostnaden för bilbatteriet tillkommer! Erbjudandet gäller begränsad tid och kan inte kombineras med andra erbjudanden! Boka tid redan idag HÄR

Gör en gratis prisförfrågan

Vi byter ditt startbatteri

Vi använder vår specialutrustning för att koda in ditt bilbatteri. Ett fungerande startbatteri är avgörande för att motorn ska starta och fungera korrekt. Oavsett om du föredrar märken som Varta, Bosch eller något annat, har vi batteriet som passar din bil. Vi förstår vikten av att ha koll på bilbatteriets livslängd och vårt team finns här för att ge dig den information och vägledning du behöver. Vi ger alltid fast pris på batterribytet på 495 kr + kostnad för bilbatteri tillkommer. Kontakta oss direkt vid alla lägen för batteribyte.

Ring oss på  031 - 23 22 19 så bokar vi direkt.

Boka tid för batteribyte

Priset är 495 kr plus kostnaden för bilbatteriet?

När du besöker oss på OKQ8, kan våra mekaniker hjälpa dig att byta ut ditt bilbatteri. Vi ser till att rätt batteri installeras i din bil, tar ut det gamla och sätter in ett nytt batteri som vi har på lager. Vi ser även till att det uttjänta batteriet hanteras på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Skötsel och underhåll

Genom rätt skötsel kan du förlänga ditt bilbatteris livslängd. Vi erbjuder rådgivning om hur du bäst tar hand om ditt bilbatteri, inklusive tips för laddning samt hur du identifierar och förstår tecken på att batteriet börjar bli svagt. Vår verkstad har öppet vardagar och kan hjälpa dig med bytet - dropIn!

Köp bilbatteri i Göteborg

På OKQ8 erbjuder vi ett brett utbud av bilbatterier för bilar, transportbilar och husbilar. Vår service inkluderar ett omfattande sortiment av batterier som är anpassade för olika behov. Genom att använda bilens registreringsnummer kan vi säkerställa att du får det batteri som är rätt för din specifika bilmodell.

Vi hjälper alla i Göteborgare och de som passerar byta sitt bilbatteri/startbatteri! 

Det är viktigt att ditt bilbatteri är anpassat till just din bilmodell. Moderna bilar kan ha ett start/stopp-system medan hybridbilar använder andra typer av batterier. Hos OKQ8 kan du känna dig trygg; vi har kunskapen att identifiera vilken typ av batteri din bil behöver. Med vår specialutrustning ser vi till att det installeras korrekt och fungerar optimalt.

Vi svarar på dom vanligaste frågorna gällande batteribyte på bilar

Här har vi listat svaren på några av de vanligaste frågorna gällande batteribyte.