Bilreparationer i Bäckebol / Göteborg

Välkommen till OKQ8 Bäckebol, din expert på bilreparationer i Göteborg. Vi hanterar allt från brådskande varningslampor till komplexa elfel och noggrann AC-service. Du är varmt välkommen in till din OKQ8 Verkstad med din BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo eller Mercedes mfl. när du behöver lämna bilen i trygga händer. Just nu! 50% rabatt på arbetskostnaden i samband med service eller reparation! Erbjudandet gäller begränsad tid och kan inte kombineras med andra erbjudanden! Boka tid redan idag HÄR

Gör en gratis prisförfrågan

Omfattande biltjänster för bilreparationer

OKQ8 Bäckebol är utrustad med modern teknik och kunniga tekniker för att adressera en rad bilreparationsbehov. Vi erbjuder professionella lösningar för allt från akut hantering av varningslampor, felsökning till förebyggande underhåll och reparationer.

Ring oss på  031 - 23 22 19 så bokar vi direkt.

Kontakta oss

Hantering av Varningslampor

När en varningslampa lyser, är det dags att agera. Vår service för orange och röda varningslampor innebär noggrann diagnostik för att snabbt identifiera problemet och åtgärda det på ett säkert sätt, så att du kan köra vidare utan bekymmer.

Felsökning av Elfel

Med modern utrustning utför vi avancerade diagnostiktester för att hitta och åtgärda elfel. Vårt mål är att försäkra att ditt fordon är säkert och pålitligt i alla situationer, oavsett elektriska utmaningar.

Felsökning av Missljud

 Oidentifierade missljud från din bil kan vara oroande. Våra experter använder avancerade metoder för att hitta källan till missljudet och åtgärda det effektivt, så att din körupplevelse blir så tyst och behaglig som möjligt.

AC Service

Ett fungerande AC-system är avgörande för din komfort i bilen. Vi erbjuder omfattande service som inkluderar kontroll och påfyllning av köldmedium samt rengöring av luftkanaler för att försäkra en optimal funktion och hygien.

Bromsservice

Ditt bromssystem är vitalt för din säkerhet. Vi genomför en grundlig kontroll och underhåll av bromsar för att säkerställa att de fungerar optimalt, från bromsbelägg till bromsvätska och skivor.

Kamremsbyte

Kamremmen är en kritisk komponent i din bils motor. Ett punktligt kamremsbyte är avgörande för motorns hälsa och för att undvika kostsamma skador. Våra tekniker ser till att ditt kamremsbyte utförs med precision och omsorg.

Vi svarar på dom vanligaste frågorna gällande bilreparationer

Här har vi listat svaren på några av de vanligaste frågorna gällande bilreparationer.