Däckverkstad i Bäckebol / Göteborg

På vår OKQ8 däckverkstad i Göteborg kan du köpa däck från en mängd olika märken, inklusive Continental, Goodyear, Pirelli och många fler. Vi erbjuder all från däckservice och avancerade däckreparationer, däckköp, hjulisnställning till enklare hjälp vid Drop in. Varmt välkommen in till din OKQ8 däckverkstad med din BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo eller Mercedes mfl. när du behöver lämna bilen i trygga händer och söker en däckverkstad, däckservice eller köpa nya däck!

Boka tid för däckbyte
däckverkstad bäckebol utmed E6 med dropin

Däckservice

Dags för nya däck eller behöver du byta från vinterdäck till sommardäck? Välkommen till din OKQ8 däckservice partner! 

däckrep bäckebol utmed E6 med dropin

Däckreparationer

Har du problem med däcken eller drar bilen åt något håll? Vi hjälper till med allt från hjulinställningar till reparationer av däck m.m. 

Däckbyte Göteborg/Bäckebol

Däcksbyte i Göteborg/Bäckebol? Besök vår drop-in dag för snabb och smidig service. Vi assisterar med däckskifte, däckhotell och nya däck. Vid behov av däckbyte erbjuder OKQ8 snabb och enkel service. Välkommen!

Ring oss på  031 - 23 22 19 så bokar vi direkt.

Boka tid för däckbyte

Varför ska du anlita OKQ8 Bäckebol?

Här har vi listat några av fördelarna med att lämna in bilen i vår grymma bilverkstad. 

Maximal flexibilitet för Din hektiska vardag

Hos OKQ8 Bilverkstad Bäckebol förstår vi att tiden är värdefull. Därför erbjuder vi drop-in service som möjliggör maximal flexibilitet för dig. Oavsett om det gäller en hastig oljebyte, däckbyte, eller en snabbkontroll, kan du lita på att vi står redo att hjälpa dig utan förbokad tid. Detta innebär att du kan få din bil servad när det passar dig bäst, utan onödig väntetid eller fördröjningar.

Transparenta priser utan överraskningar

Innan vi påbörjar något arbete, erbjuder vi alltid en gratis prisförfrågan. Detta steg säkerställer att du som kund vet exakt vad som behöver göras och vad det kommer att kosta. Vi strävar efter fullständig transparens i våra prissättningar, vilket betyder att du aldrig kommer att stöta på dolda avgifter eller oväntade kostnader. Vår prisförfråganstjänst är utformad för att ge dig sinnesro och möjligheten att fatta välgrundade beslut om din bils servicebehov.

Din trygghet är vår största Prioritet

På OKQ8 Bilverkstad Bäckebol sätter vi kvalitet främst. Det är därför vi erbjuder garanti på allt arbete vi utför. Vår garanti täcker både reservdelarna vi använder och själva arbetskostnaden. Detta betyder att du kan känna dig trygg med att din bil är i goda händer, och om något mot förmodan inte skulle vara till din fulla belåtenhet, åtgärdar vi det utan extra kostnad för dig. Vår garanti är vårt löfte om ett jobb väl utfört, med din bilens bästa i åtanke.