Bromsservice i Bäckebol / Göteborg

Få hjälp med bromsbyte eller reparation av bromsar i Göteborg? Vi ger dig kostnadsfritt prisförslag och funktionsgaranti på reservdelarna. Att säkerställa att dina bromsar är i optimalt skick är avgörande för både din och andras säkerhet på vägen. Hos OKQ8 Bäckebol erbjuder vi en omfattande bromsservice som säkerställer att ditt bromssystem fungerar felfritt. Vårt erbjudande inkluderar en noggrann undersökning av dina bromsar, från diagnostik till reparation och underhåll, allt för att hålla dig säker. Just nu! 50% rabatt på arbetskostnaden i samband med service eller reparation! Erbjudandet gäller begränsad tid och kan inte kombineras med andra erbjudanden! Boka tid redan idag HÄR

Gör en gratis prisförfrågan

Diagnostik och felsökning av dina bromsar

En grundlig diagnos är första steget för att identifiera eventuella problem med ditt bromssystem. Vi använder den senaste tekniken för att snabbt upptäcka och åtgärda alla fel. Detta inkluderar en inspektion av bromsskivor, bromsklossar, och bromsvätska, samt kontroll av ABS-systemet för att försäkra att allt fungerar som det ska.

Ring oss på  031 - 23 22 19 så bokar vi direkt.

Boka tid för bromsservice

Byte och Reparation

Vi hanterar allt från byte av slitna bromsbelägg och bromsskivor till reparationer av mer komplexa delar i bromssystemet, inklusive bromsok och hydraulik. Vår expertis omfattar både mekaniska och hydrauliska bromssystem, vilket garanterar en heltäckande service oavsett bilmodell eller märke.

Bromsvätskebyte

Bromsvätskan är kritisk för ditt bromssystems prestanda och bör bytas regelbundet, enligt rekommendationer som vanligtvis är vartannat år eller efter en viss körsträcka. Vi utför ett professionellt byte av bromsvätska, inklusive tömning, påfyllning och luftning av systemet, för att säkerställa optimal bromsverkan och förlänga livslängden på dina bromsar.

Förebyggande underhåll

Regelbundet underhåll av ditt bromssystem är nyckeln till att förebygga allvarliga problem. Våra experter rekommenderar och utför förebyggande åtgärder som håller dina bromsar i toppskick och minimerar risken för dyra reparationer i framtiden.

Vår bromsservice - En serviceverkstad utöver det vanliga! 

Vår service bygger på att tillhandahålla säkra och tillförlitliga bromslösningar som du kan lita på, med kvalitetsdelar som uppfyller eller överträffar originaltillverkarens specifikationer. Med en professionell bromsservice från OKQ8 Bäckebol kan du köra tryggt, vetande att ditt bromssystem är i de bästa händerna.

Vi svarar på dom vanligaste frågorna gällande bromsservice

Här har vi listat svaren på några av de vanligaste frågorna gällande bromsservice.