Boka däckbyte online hos OKQ8 Bäckebol

Välkommen till OKQ8 Bilverkstad Bäckebol i Göteborg, där vi erbjuder en snabb och professionell däckbyteservice. Att byta däck i tid är avgörande för din säkerhet på vägen och för att upprätthålla din bils prestanda och effektivitet. Har du inte möjlighet att boka tid för däckbyte hos oss i Göteborg? I så fall är du välkommen in på drop in. Vi hjälper alla så snart vi kan.

Pris däckbyte/hjulskifte 199 kr ( ord pris 299 kr) Vägbeskrivning

Boka tid online

Boka tid för däckbyte idag - Vi kan din bil!

Däcksbyte i Göteborg/Bäckebol? Besök vår drop-in dag för snabb och smidig service. Vi assisterar med däckskifte, däckhotell och nya däck. Vid behov av däckbyte erbjuder OKQ8 snabb och enkel service. Välkommen!

Ring oss på  031 - 23 22 19 så bokar vi direkt.

Boka tid för däckbyte

Varför är Däckbyte Viktigt?

Rätt däck för säsongen säkerställer optimalt grepp, kortare bromssträcka och bättre bränsleekonomi. Oavsett om du behöver sommardäck för bättre prestanda under varmare månader eller vinterdäck som erbjuder överlägsen kontroll på isiga och snöiga vägar, står OKQ8 Bilverkstad Bäckebol redo att hjälpa dig.

Våra Däckbytestjänster

På OKQ8 Bilverkstad Bäckebol använder vi modern utrustning för att garantera ett snabbt och effektivt däckbyte. Vi erbjuder även förvaring av dina säsongsdäck i vårt däckhotell. Låt oss ta hand om dina däck så du kan fokusera på att njuta av din körupplevelse.

Vi svarar på dom vanligaste frågorna gällande bäckbyte

Här har vi listat svaren på några av de vanligaste frågorna gällande bäckbyte.