Byte Olja & filter - fr. 1495 kr

Såhär gör du för att byta olja+filter i Göteborg, ring 031-232219 eller gör en gratis prisförfrågan genom att lämna, regnr, bilmodel, ditt namn och ev önskemål/krav. Välkommen till OKQ8 Bäckebol i Göteborg, din partner för ett perfekt oljebyte. Ett oljebyte skyddar din motors och kan förebygga kostsamma reparationer. Du är varmt välkommen in till din OKQ8 Verkstad med din BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo eller Mercedes mfl. när du behöver lämna bilen i trygga händer. Just nu! Pris fr. 1495 kr inkl arbetskostnaden för ett oljebyte! Erbjudandet gäller begränsad tid och kan inte kombineras med andra erbjudanden! Boka tid redan idag HÄR

Byte motorolja + filter pris fr 1495 kr inkl. moms

Hos oss på Oljebyte i Bäckebol/Göteborg tar vår erfarna mekaniker hand om din bil på bästa sätt. Vi ser till att din bil får en ordentlig omvårdnad genom att tömma den gamla oljan, byta till ett nytt oljefilter och fylla på med upp till 4 liter högkvalitativ olja (vid behov av mer tillkommer kostnad för oljan). Vi ser även till att serviceindikatorn återställs vid behov och att din servicebok får en stämpel.

 

Om du önskar kan du uppgradera till vår "Basservice" för endast 995 kr. Då ingår byte av luftfilter, en översyn av kontrollpunkterna, avläsning av felminnet, kontroll av batteriet samt en assistansförsäkring på 12 månader. Bara säg till vid bokning eller när du är hos oss så fixar vi det åt dig

kamjremsbyte bäckebol utmed E6 med dropin

Vänta inte med ditt oljebyte! Gör en gratis prisförfrågan hos OKQ8 Bäckebol eller ring oss direkt på 031-23 22 19 för expertservice du kan lita på.

Prisförfrågan oljebyte inkl. filter kampanj fr.1495 kr

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Ja tack (199 kr)
Ja tack inkl balansering (599 kr)
Nej tack
Ja tack, tillägg 995 kr. (Uppgradera till basservice inkl. 12 mån assistansförsäkring)
Nej tack - Önskar enbart byta olja filter.
Ingen fil vald

Önskar lånebil

Önskar lånebil 249 kr/dag (5 mil)
Vi hämtar/lämnar inom 15 km ( 495 kr)
Önskar inte lånebil - lämnar bil hos er
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag OKQ8 bilverkstad Bäckebol att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Vi svarar på dom vanligaste frågorna gällande oljebyte

Här har vi listat svaren på några av de vanligaste frågorna gällande oljebyte.