Bilservice i Bäckebol / Göteborg

Välkommen till OKQ8 Bilservice Bäckebol – din pålitliga partner för allt från grundservice till originalservice och nybilsservice i Göteborg. Med vårt team av certifierade biltekniker garanterar vi att din bil alltid är i de bästa händerna.

Du är varmt välkommen in till din OKQ8 bilservice med din BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo eller Mercedes mfl. när du behöver lämna bilen i trygga händer. Just nu! 50% rabatt på arbetskostnaden i samband med service eller reparation! Erbjudandet gäller begränsad tid och kan inte kombineras med andra erbjudanden! Boka tid redan idag HÄR

Gör en gratis prisförfrågan

Välj OKQ8 Bäckebol för din bilservice!

På OKQ8 bilservice Bäckebol förstår vi vikten av att underhålla din bil i toppskick. Oavsett om du behöver en grundlig grundservice, noggrann originalservice eller specialanpassad nybilsservice, är vi här för att se till att din bil presterar optimalt.

Gör en gratis prisförfrågan hos OKQ8 bilservice Bäckebol och upptäck våra prisvärda bilservicepaket. Ring oss på 031-23 22 19 för personlig rådgivning.

Till prisförfrågan

Bilservice

Oljebyte och filterbyte är avgörande för att förhindra slitage på bilens motor. Vid vårt intervallservice tar vi hand om din bil och följer biltillverkarens specifika servicechema för optimal prestanda.

Bilreparationer

OKQ8 erbjuder samma service, felsökning och reparation för din bil som märkesverkstaden. Vi använder avancerade testinstrument för att hantera felsökning och reparation av komplexa system. Välkommen till vår bilverkstad i Göteborg, endast 5 minuter från city!

AC-service

Vi är en certifierad verkstad för AC-service och AC-reparation, där vi felsöker, servar och byter ut nödvändiga reservdelar. Misstänker du att din AC inte fungerar som den ska? Kontakta OKQ8, så hjälper vi dig!

Grundservice - Basservice

En omfattande genomgång som säkerställer din bils grundläggande funktioner och säkerhet.

Orginalservice - Fullservice

Specialanpassad service som följer din biltillverkares specifikationer för att bevara garantin.

Nybilservice

Skräddarsydda servicelösningar för nya bilar, med fokus på långsiktig bilvård och prestanda.

Vi svarar på dom vanligaste frågorna gällande bilservice

Här har vi listat svaren på några av de vanligaste frågorna gällande bilservice.