AC-Service i Göteborg / Bäckebol

Håll din bil sval och komfortabel året om med professionell AC-service från OKQ8 verkstad Göteborg / Bäckebol. Vi erbjuder ac optimering för att säkerställa att din bil AC fungerar optimalt, från grundlig felsökning till effektiv reparation och underhåll. Du är varmt välkommen in till din OKQ8 Verkstad med din BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo eller Mercedes mfl. när du behöver lämna bilen i trygga händer. Vi är en certifierad verkstad för AC-service och AC-reparation. Vi felsöker, servar och byter ut eventuella reservdelar vid behov. Just nu! Pris fr. 1495 kr inkl. arbetskostnaden för ac service! Erbjudandet gäller begränsad tid och kan inte kombineras med andra erbjudanden!Boka tid redan idag HÄR

Gratis prisförfrågan

Varför är AC-service viktigt?

En väl fungerande luftkonditionering är inte bara viktig under de varma sommarmånaderna utan spelar en kritisk roll året runt. Den hjälper till att avlägsna fuktig luft och bibehåller en behaglig temperatur inuti din bil, vilket bidrar till säker körning genom att förhindra att fönster immar igen. Regelbunden service av din AC säkerställer också att systemet är fritt från bakterier och dålig lukt, samt optimerar bränsleförbrukningen genom att minska onödig belastning på motorn.

Ring oss på  031 - 23 22 19 så bokar vi direkt.

Kontakta oss

Provtryckning och Diagnostik

Hos OKQ8 Bilverkstad Bäckebol inleds AC-servicen med en grundlig provtryckning och diagnostik av ditt AC-system. Detta steg är avgörande för att säkerställa systemets integritet, genom att identifiera och åtgärda eventuella läckor eller skador innan de utvecklas till större problem. Vår expertis och användning av avancerad teknik möjliggör en exakt felsökning som ligger till grund för all efterföljande service.

Tömning och Påfyllning

Efter diagnosen fortsätter vi med att noggrant tömma systemet på gammalt köldmedium, vilket kan förlora sin effektivitet över tid. Påfyllningen av nytt, högkvalitativt köldmedium är kritisk för AC-systemets prestanda. Denna process inte bara optimerar kylfunktionen utan bidrar även till att förlänga systemets livslängd, vilket säkerställer att din bil förblir sval och bekväm även under de varmaste dagarna.

Kontroll och Underhåll

Vår omfattande service inkluderar en detaljerad kontroll av kompressorns funktion, kondensorfläkt och drivremmar. Vi byter även olja och spårmedel vid behov för att säkerställa att systemet fungerar effektivt. Genom regelbunden kontroll och underhåll kan vi förebygga de vanligaste orsakerna till AC-fel och minska risken för oväntade reparationer.

Förebyggande Underhåll

Vi på OKQ8 Bilverkstad Bäckebol rekommenderar starkt regelbunden kontroll och service av ditt AC-system, med intervaller på 24 månader. Denna förebyggande åtgärd är avgörande för att upptäcka och åtgärda mindre problem innan de blir större, vilket kan leda till kostsamma reparationer. Regelbunden service säkerställer också att ditt AC-system fungerar optimalt, vilket ger en mer behaglig körupplevelse året runt.

Vi svarar på dom vanligaste frågorna gällande aircondition

Här har vi listat svaren på några av de vanligaste frågorna gällande AC-Service.