Dropin bilverkstad i Bäckebol / Göteborg

Vi erbjuder enklare hjälp vid Drop in. Du är varmt välkommen in till din OKQ8 Verkstad Bäckebol/Göteborg  med din BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo eller Mercedes mfl. när du behöver lämna bilen i trygga händer. Just nu! 50% rabatt på arbetskostnaden i samband med service eller reparation! Erbjudandet gäller begränsad tid och kan inte kombineras med andra erbjudanden! Boka tid redan idag HÄR

Vägbeskrivning

Dropin idag - Vi kan din bil!

När det gäller att ta hand om ditt fordon finns det inget utrymme för kompromisser. Hos vår dropin på OKQ8 i Bäckebol/Göteborg utmed E6 förenar vi teknisk expertis med genuin omtanke om varje fordon och dess ägare.

Ring oss på  031 - 23 22 19 så bokar vi direkt.

Kontakta oss

Felsökning

När din bil inte fungerar som den ska är felsökning det första steget mot en lösning. Det innebär en noggrann genomgång och diagnos av bilens system för att identifiera orsaken till problemet. Denna process kräver specialiserad utrustning och kunskap för att säkerställa att rätt åtgärder kan vidtas.

Lampor som lyser

När varningslampor tänds på instrumentbrädan är det ett tecken på att bilen försöker kommunicera ett potentiellt problem. Det kan vara allt från ett enkelt behov av service till mer allvarliga fel som behöver omedelbar uppmärksamhet. Det är viktigt att inte ignorera dessa varningar och att låta en expert undersöka bilen så snart som möjligt.

Missljud

Missljud från bilen kan vara tecken på att något inte står rätt till. Oavsett om det handlar om gnisslande bromsar, ett knarrande ljud under körning eller ovanliga motorljud, bör du låta en mekaniker undersöka din bil. Att identifiera och åtgärda dessa problem tidigt kan förhindra mer kostsamma reparationer i framtiden.

Punktering

En punktering kan snabbt förvandla en vanlig bilresa till en stressig situation. Det är viktigt att byta ut det skadade däcket mot reservdäcket eller använda en punkteringskit om sådan finns tillgänglig. Kom ihåg att ett reservdäck eller en reparation med punkteringskit endast är tillfälliga lösningar, och det skadade däcket bör ersättas eller repareras av en professionell så snart som möjligt.

Lampbyte

Att byta lampor på din bil är en viktig del av underhållet för att säkerställa god sikt och synlighet. Oavsett om det gäller strålkastare, bromsljus eller blinkers, är regelbundet underhåll och byte av defekta lampor avgörande för både din och andras säkerhet på vägen.

Byte torkarblad

Torkarblad spelar en kritisk roll för att bibehålla god sikt under regniga och snöiga förhållanden. Slitna torkarblad kan lämna ränder och suddiga fläckar på vindrutan, vilket försämrar sikt. Regelbundet byte av torkarblad garanterar att du alltid har klar sikt, vilket bidrar till säkrare körning.