Släpvagnsservice hos OKQ8 Bäckebol

Välkommen till OKQ8 Bäckebol i Göteborg, där vi specialiserar oss på släpvagnsservice och reparationer. Hör av dig till oss idag för reparation och service av din släpvagn, släpkärra, trailer, hästtransport, båtkärra, biltransport eller husvagn. Med vår expertis och utrustning ser vi till att ditt släp är i toppskick. Oavsett om det handlar om en enkel servicekontroll eller mer omfattande reparationer, är vårt mål att du ska kunna lita på din släpvagn i alla situationer. Just nu! 50% rabatt på arbetskostnaden i samband med service eller reparation! Erbjudandet gäller begränsad tid och kan inte kombineras med andra erbjudanden! Boka tid redan idag HÄR

Gratis prisförfrågan

Varför ska du välja OKQ8 Bäckebol för Släpvagnsservice?

En fungerande släpvagn är avgörande för både säkerhet och funktionalitet. Våra tekniker har gedigen erfarenhet av olika typer av släpvagnar, inklusive personbilssläp, hästtransporter, biltrailers och båttrailers. Vi erbjuder en rad tjänster från grundlig inspektion och service till reparationer av bromssystem och elsystem.

Ring oss på  031 - 23 22 19 så bokar vi direkt.

Boka tid för service släp

Inspektion och Service

Regelbunden service är nyckeln till en långvarig och säker släpkärra. Vi kontrollerar alla viktiga komponenter, inklusive däck, belysning och bromsar.

Reparationer

Från små justeringar till större reparationer, vårt team hanterar det mesta med precision och omsorg.

Reservdelar och Tillbehör

Vi använder endast kvalitetsdelar för att garantera hållbarhet och prestanda för din släpvagn.

Vi svarar på dom vanligaste frågorna gällande bilservice

Här har vi listat svaren på några av de vanligaste frågorna gällande bilservice.